Čistič konvektomatu a kuchyňského zařízení profesional G3 Lavon / 5 l
Kód: 10066Detailní popis produktu
• Lavon konvektomaty a kuchyňská zařízení 5 l je vysoce koncentrovaný prostředek určený pro profesionální použití v restauracích, firemních a školních jídelnách, hotelích, pekárnách, řeznictvích, potravinářských provozech apod.
• účinně a rychle odstraňuje připáleniny, mastnotu, nepříjemné pachy, zbytky po pečených, grilovaných a smažených pokrmech
• je vhodný pro povrchy z nerezové oceli
• veškerá zařízení čistí za studena
• použití při vyšších teplotách však usnadňuje mytí obzvláště odolných nečistot a napečenin
• přípravek lze použít na grily, konvektomaty, fritézy, sporáky, pečící trouby, digestoře, rošty, nerezová zařízení
• není vhodný na materiály, které nejsou odolné vůči působení alkálií, jako je hliník, mosaz, měď, lakované, pozinkované a podobné povrchy
• vysoká účinnost
• na odolné připáleniny
• bohatá, hustá pěna
• vhodné použití na nerez
• bez zápachu
POUŽITÍ
Dávkujte koncentrovaný nebo ředěný 1:1 až 1:2. Aplikujte speciální aplikační pistolí. Nechte 5 - 10 minut působit. Odstraňte nečistoty a důkladně opláchněte pitnou vodou. Trysku pěnovače po aplikaci vždy opláchněte, aby nedošlo k přirozené krystalizaci hydroxidu sodného obsaženého v produktu. V případě ucpání trysky stačí krátce propláchnout proudem vody.
Konvektomaty: nastříkejte na zvlhčený povrch a nechte působit. Pusťte mycí cyklus. Při zahřátém konvektomatu používejte do teplot 50 - 65 C
Fritézy: Vypusťte olej. Nadávkujte prostředek ředěný s vodou 1:10 až 1:20. Uzavřete a ohřejte na max. 65 C po dobu 20 - 30 minut. Odstraňte nečistoty, důkladně vypláchněte pitnou vodou.
DODRŽUJTE POKYNY VÝROBCE ČIŠTĚNÉHO MATERIÁLU NEBO ZAŘÍZENÍ. Nepoužívejte na materiály, které nejsou odolné vůči působení alkálií: hliník, mosaz, měď, lakované, pozinkované a podobné povrchy. Skladujte při teplotě od +5 C do 25 C.
Neprodejný osobám mladším 18 let a osobám, jejichž svéprávnost byla omezena.
Používejte ochranné pomůcky dle informací na etiketě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.